Sexy and Free

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för kvällen och med det säga god natt till er. Back too school imorgon, men helvete Lars-Olof vad veckan har gått snabbt? Helt jävla sickkk!! Åker även till stallet imorgon och spenderar min torsdageftermiddag där, rider även fina Casper ut på en runda. Får se om jag tar med mig datan till skolan imorgon annars hörs vi när vi hörs! God natt gosisar 
Casper

Wild ones

God kväll mina fina läsare.

Har haft en fullspäckad dag och det har verkligen gått bra för mig idag!! Fan vad glad jag är. Fick rida min stjärna idag istället och han skötte sig hur bra som helst. Bäst är han ♥ Har även spenderat min kväll med favorittjejorna och bara haft det trevligt. Annars har jag inte gjort mycket mer än att ätit världens godaste mat och duschat med en påse på huvudet, ja så går det ibland. Lite senare ska jag se BB och bara ha det bra, först - fixa kläder till imorgon!!


Jag och min fina ponny

Nu ligger dina kläder ute på gatan

Men tja fan!!

I skrivande stund sitter jag i skolan och har håltimme med mina chompisar. Vi har precis kollat på BB och nu dunkar vi musik och bara har det gött!! Det är så skolan ska vara. Gjorde även mitt prov förut som gick hur bra som helst faktiskt. Har två lektioner kvar, såå skönt. Senare i eftermiddag åker jag som sagt ut till stallet och jijder häjsten. Woop


Old pic

Smakprov på dagens klädval


En solig dag som denna går jag i mina favoritshorts!!


BB-Time

God kväll

Ligger nerbäddad i sängen och kollar på BB, lika roligt som alltid. Ska snart lägga mig, imorgon startar min dag med ett helvete, nämligen omprov på alla revolutioner. PARTY!!! Men får avsluta min dag med ett dressyrpass på fina Curre. Godnatt raringar

 

Fashion


Soldiers



Ulrik Munther - Soldiers



Axel Algmark - Kyss mig

- Vilka jävla stjärnor

Svar på tal

Fick en fråga om vart min jeansjacka är ifrån och sanningen är den att jag inte vet.. Det är min mammas gamla, men om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag den är köpt i en seconhand-butik!!







Du är överallt och ingenstans

Hejhej!

Under en och samma dag har jag hunnit med att bli sur,ledsen,glad,presterat bra på gymmet,mysig uteritt med fin vän, samt pluggat. Starkt jobbat!! Har tillbringat hela min eftermiddag i stallet, och vädret har ingen talan, underbart. Och som ett + i kanten på denna dag så kommer bästisen min hem från Thailand idag!! Happy


Jag och Casper

Stickat


Första skoldagen



Efter en måndag med pluggande,lång skoldag och lite pussande på min gose ligger jag och Olivia i sängen och väntar in BB (Big Brother) Ska snart äta lite mat och annat gott, känns bra att få avsluta måndagen med bästisen min. Imorgon är det gym som gäller och en fullspäckad dag!!

1 År



För ett år sen släktes alla ljus, alla ljus som var fyllda av lycka,vänskap och kärlek. Det finns inget av det nu, allt är förbi. En vän som man växt upp med från grunden, en som tagit mig dit jag faktiskt är just nu är oförglömlig. Idag är det ett år som har gått, ett år av sorg,tårar och tomhet. Det känns som om halva jag är förlamad. I will always love you, My prince♥

School





Sitter i skolan och slutar snart den här lektionen. Har bara en lektion kvar och sedan slutar jag, skön första dag! Men inte avslutar jag pluggandet här, nej nej, ska sitta med mina jävla revolutioner som jag inte klarade, och det gjorde ingen annan i klassen heller så.. haha.. Så ja, har ju hela min måndag färdig och klar, jaja mensan!! Ae åt helvete med det här. Vill ha sommarlov nuuuuuu


Allt går så länge man är två som kämpar tillsammans






Lång söndag

Hello!!

Efter en lång dag i stallet med mycket skratt,fina människor, en urmysig uteritt med min fina vän Felicia ligger jag nu nerbäddad framför nya favoritlåten. Är inte på det bästa humöret efter olika anledningar jag inte tänker ta upp här. Gårdagen blev som den blev, från drama till en kväll med fint folk och som blev helt ok!! Mina chompisar Saga och Olivia stannade sedan över natten, gosisar. 
 - Fuck det här


Det här är livet


Mot staden

Nu sticker jag och mina två vänner Olivia och Saga in till staden för att möta upp Frida och Alice. Där efter drar vi iväg på äventyr!! En tidig söndag väntar med stalltjänst, inget jag nu ser fram i mot huhu.. Även en dag full med möten och annat.


Nya favoriter








New computer


Nya datorn.


Min älskade särdata palla inte livet mer så den däcka igår kväll och ville aldrig mer vakna. Så idag kom pappa hem med min nya dator som funkar jättebra! Ville ha en lite mindre som är smidig att ta med överallt t ex skolan osv. Om en stund kommer Saga hit, lite tjejsnack står på listan och därefter kommer Olvan. Ikväll blir det party vilket är efterlängtat under detta lov som varit obeskrivligt segt! Nu ska jag leka runt lite med min nya favorit så hör jag av mig lite senare när jag har något nytt att skriva, har lite inlägg på G faktiskt.


När jag går ner


Det måste vara på liv och död

Denna fredag var inte som alla andra, inte på långa vägar. Åkte ju som sagt ner på stan vid lunchtiden en liten snabbis för att sedan åka vidare hem till Felicia för lite gos med henne och Olivia. Kvällen spenderades med vänner, orkar inte gå in på detaljer. Kom hem nyss och avsluta min natt med att pussa på min gose.



En bild på min bästa friendo


Päls och solglasögon, skapligt.

Olvisen sov här inatt och gårdagen spenderades med vänner och en runda på stan i det sköna vädret! Vi vakna för en stund sen och har precis ätit kinamat, nomnom. Nu har vi precis fixat oss och vi ska snart ut och möta upp Fannie!!


New in


Klädvalet för idag


Gosan


Love you so much

Myser i solen

Efter en morgon med moppeteori som jag nu är helt klar med unnar jag mig en kopp choklad i den varma solen!!


Våren är på ingång!!

När jag fick se det här på första sidan av tidningen föll med leende upp till pannan om inte högre!! Lyckorus


Om sanningen ska fram

God kväll!

Efter en dag med fina tjejor, en duktig ponny som hoppa som en klippa och god mat, ligger jag nu nerbäddad i min sköna säng som verkligen var efterlängtad. Vart en ganska sen kväll i stallet, därför inte den bästa uppdateringen. Imorgon är det sista teoridagen på kursen, blir film och lite annat. Vill bara att det ska sluta vara så jävla halt och att snön försvinner så vi kan ut och köra!!! 


Holiday

image description

image description

image description
image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Paket

image description

image description

image description

 


Frukost

Ännu en tidig morgon, sitter nu insvept i en filt med en stor kopp choklad. Lite senare kommer jag visa upp lite saker jag fick från ett paket jag hämta ut igår.
God morgon


Sommar 2011


Bild från i somras.
Säger nu godnatt för min del för imorgon är det att bara stiga upp med tuppen. På fredag får jag äntligen sova uuut!! Imorgon ska jag även hoppa en fin Bas och träffa mina fina flickor där borta. Börjar få ångest att det redan är onsdag imorgon och halva lovet har gått.. Åh.

Red hair?



Jättesugen på att göra någon form av rödare nyans i mitt hår. Osäker. Vågar man? Det är frågan

Händelserik dag

Hello!

Har inte riktigt haft tiden att sitta vid datan idag, därför ingen uppdatering från min sida. Starta morgonen med moppeteori, bara två dagar kvar! Gick sedan hem och åt en efterlängtad frukost med bästisen och inget slår en frukost med en värmande sol i ryggen efter att man varit ute i kyla. Dagen har spenderats hemma hos min gose och åkte från han framåt femtiden då jag träffade två fina flickor i staden. Vi käkade och bara prata. Avslutade min kväll med lite kvällssnack med bästisolvan. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart sova.

image description
Snabbtagen bild som jag tog för en stund sedan. Även min goses tröja, jag kommer sova skönt.

En samling godsaker

Min samling på godsaker. Längtar till sommaren när man går där med solen i ansiktet och dom gyllenbruna benen med något av shortsen över, ett slappt linne, ett par vita låga converse och en pösig jeansjacka till. Fashion

PH: Me

 

 


Bästis


Det finns saker jag saknar



Två bilder, tagna nyss.

Kom hem för ett tag sedan, har käkat och bara degat framför tv:n. Imorse var även min första dag på kursen och det kom folk som man inte hade en blekaste aning om att dom skulle gå samma kurs även fast vi är bekanta.. Världen är allt liten ibland. Lite senare åker jag och Olivia till sjukhuset och efter det träffar jag en.



Lionel Messi

426963_175637835871981_161984060570692_197725_1545533919_n_large
Tumblr_lyir7opmkv1ql7v57o1_500_large

Tumblr_lxjqqwhjck1qekgb1o1_500_large
Min kung

Tröjan du hatar

Ligger i sängen med datan i knät och ska göra i ordning lite gott käk. Sedan är det bara att hoppa i säng som gäller in för morgondagens bravder! Avslutade min söndag med lite vänner och Big Brother. Känslan att bara lägga sig i sängen på en söndag och veta att det inte är skola på en hel vecka, ja den känslan går inte beskriva med ord!! Såft. Annars vill jag bara säga god natt fina ni. 
- Kollade även in när Barca körde, 3-1 till mina stjärnor ♥♥


S.W.A.G


Ponnyakuten

Godkväll på er!
Sitter bänkad framför tv:n med en skål popcorn med Ponnyakuten framför mig. Efter det ska jag göra i ordning mig lite för att sedan dra mig utåt och träffa Olivia. Imorgon börjar min moppekurs, så alarmet blir ställt på 06.30, ja vad ska man säga.. Fuck. Men det blir spännande, även nytt folk osv. Ja vi får se hur det går helt enkelt! Hiho 

Fick även en kommentar om vem Anna var som jag gick på stan med och det är Anna Person i min klass!


Somebody that i used to know


Orginal


Cover

Barnkalas

Full fart i stallet med små söta barn! Födelsedagsfirande och gos med favoriten. Det fick bli min start på denna söndag och den kommer spenderats med moppepluggande och säkert ett avslut med vänner!! Gårkvällen spenderades med vänner och det blev en helt okej lördag trots skitvädret.


Två gosar


New in

Nytt i garderoben efter dagens shoppingrunda. Övertalade mig själv och gjorde en prövning med att införskaffa sig ett par röda godingar! Samt den vita linnet med kors på och den militärgröna västen med amerikanska flaggan på. Riktigt nöjd! Nu blir det mys med Felicia. Hörs friendos

Norrköping city

Hello follows!

Vakna för en liten stund sen med Olivia bredvid mig, blev rätt sent igår så det var skönt att sova! Ska börja fixa mig om en liten stund för att sedan möta upp Emelie i stan för en liten shoppingrunda och än massa tjejsnack. Senare i eftermiddag blir det att sätta sig ner med moppeböckerna och även träffa Sagis. Ikväll sover Felicia hos mig, gos! 



New in


Replay

Hemma från en runda på stan med Anna, fick med mig lite smink som jag visar om en stund. Det är äntligen helg och lov för den delen!! Veckan har gått så sjukt jävla snabbt, sinnes. Dunkar annars musik i hela huset och försöker få upp humöret som sjönk från pepp till depp. Vissa människor är så hjärtlösa att jag knappt förstår hur dom orkar med sig själva. 



Hälsning

Ville bara göra en hälsning här på Johannas blogg! Johanna äger så jävla hårt och det gör jag med. Jag är även fett sexig och mitt namn är Emanuel.
Slänger in en bild på mig och Johanna från i höstas.


In school

Hej gosisar.

I skrivande stund sitter jag i skolan har och har teknik med lite sköna människor. Vi startade morgonen med ett fyspass, dra åt jävel vad jobbigt det var! Vi slutar om en timme, sticker ner till stan för att köpa lite nytt smink och andra nödvändigheter. Ikväll blir det att umgås med vänner och sedan sover Olvan hos mig, gosigt! Och vill bara tacka er som anmält och idag skrev dom till och med i tidningen om sånna här saker som händer. Sinnessjuka människor! Jag hör i vilket fall av mig när jag kommer hem.
It's friday!!!


Types of jeans

395738_276368399098689_114982095237321_685334_431588231_n_large

Irriterande

Snäll gå in på den här länken som visas nedan och anmäl personerna. Det är någon/några som låtsas vara jag och några till, sjukt jävla irriterande. Den har blivit både anmäld av sidan och polisanmäld, men detso mer desto bättre!

http://dayviews.com/amaliaduvet/2011/11/29/

Something


Torsdag

God morgon.
Sitter för tillfället i skolan och har so, om en stund är det bara att ta sitt pick och pack för att dra till idrotten. Avslutar eftermiddagen med ett efterlängtat prov <333 Senare blir det in mot city.


Sängdags

Efter lite gos framför tv:n med pappsen samt lite plugg lägger jag mig nu. Vädret får mig illamående och jag ber på mina bara knän om sommar just nu. Imorgon är det näst sista dagen innan helg och även ett efterlängtat sportlov därefter! LIVET. Imorgon sover jag hos min vackra vän och ska även springa omkring på stan efter ärenden! Mer om det imorgon. Godnatt och sov sött fina ni ♥



Insperation




Fix och trix

Som ni ser har bloggen förändrats lite och min vän Ksenia har även gjort en liten header åt mig. Så nu ser det ju lite fräshare och roligare ut! 

http://kseniajernbom.blogg.se/

OPTIK

God kväll raringar!

Sitter här med ögonen ner till knäna pga av min trötthet. På tal om ögon är det de vi har prov på imorgon, underbart underbart! Har spenderat hela min kväll med mina fina stalltjejor och ridit en fin Bas som skötte sig så utmärkt. Trött häst samt en glad Johanna!! Har även lagt ner lite tid på mina kära moppeböcker och så som jag känner nu känns det som om jag har anmält mig till "en snabbare väg för att dö" Jo men ungefär så. 

Igår tände jag ett ljus för mitt underbara hjärta. I miss you alot

BITCH PLEASE


Instagram

Follow me: jkarlssoon


ALLA ♥-DAG

Hello follows!

Som ni ser har jag nu övergått från Devote till Blogg.se och här kommer jag nu stanna. Saga har hjälpt mig med lite saker och det blir lite mer ändringar imorgon! Har förövrigt spenderat min allahjärtansdag med min famlij och mina körtkortsböcker som lär bli mitt liv en tag nu framöver. Olivia kom till mig för en stund sen och vi ska bara se filmer och snacka lite skit. 
Bloggen ser föjävligt ut, i know. Men det blir bättre!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0