Babbel


En gammal bild.

God kväll! Ligger nerbäddad i sängen framför Project Runway och äter godis. Är väldigt trött och seg av mig och det har hållt i sig hela dagen.. Igår var vi i Vasa med lite vänner, trevlig kväll! .... Tills blixtrarna kom. Usch! Kom hem ganska sent och det blev lite nattkäk innan vi gick och la oss. Fullt hus hos mig var det också, Linda, Olivia och Saga stannade hos mig över natten och höll mig sällskap. Olivia stannar här en natt till.. I think? Imorgon blir det hästgos under förmiddagen och eftermiddagen hoppas jag spenderas i en solstol! Come on Sweden. 

På tal om Sverige.. Silver till Sverige i OS inom ridning! En bom från guld.. Satan

Stand by me


Min finaste ängel.

Hej på er! I skrivande stund sitter jag och pratar med min fina bästis Liam i telefon. Skönt att bara prata och skratta av sig innan man ska lägga sig, vilket jag nog ska göra om en stund. För tillfället mår jag inte så bra, fryer väldigt mycket och mår allmänt illa. Tror det kan bero på den lilla sömn jag fått i mig dom senaste dagarna.. Träffade Emma och Felicia förut som var så gulliga och åkte hit för en liten pratstund! Träffade även en killkompis för en liten stund sedan ute i regnet.. Detta väder tar kål på mig. Imorgon sover min vackra Olvis här och vi får se vad som händer imorgon helt enkelt, ska inte bli någe bra väder då heller.. Kanske bara tar en skön filmkväll och tar det lite lugnt! Grekland om endast 2 veckor. Here we cooome


The one and only


Pain in the ass


Bilder från dagen.

Vid lunch samlades alla tjejer vid Aspa gård där det var dags för hästarna att få komma hem igen. Nu är deras semester slut och sorgligt nog är våran det också snart.. En 3 timmars lång ritt hem och i skritt då hela vägen eftersom dom stått ett bra tag nu, kan bara säga att rubriken får stå för hur vi kände efter.. Sinnes! Kom hem nu under kvällen då min fina pappa åkte och köpte lite kebab till mig som verkligen satt fint. Har precis tagit mig en skön dusch och ska snart ut en liten stund för att träffa lite vänner. Har inte fått många timmars sömn nu på ett pa r dagar och det känns verkligen.. Blir film & mys hela kvällen! Funkar lika bra det. Uppdaterar mig nog lite senare ikväll! 


Rattle

Facelook today.

Mot kvällen tog jag och Saga moppen ut till Lindö där vi skulle träffa lite vänner och annat i Slipen. Det var ganska lame till en början, folk åkte & kom tillbaka, satt utspritt osv. Efter en stund samlades alla i en stor grupp och det blev mycket bättre tills nästa problem kom.. Regnet. Vi var kvar en stund till och gav det hela en chans men regnet öste ner och vi drog oss in till stan istället. Det blev efterfest med fina vänner och jag hade riktigt roligt! Så himla kul att träffa nya samt gamla människor. Love it. Avslutade kvällen/natten med käk på Mc med min finis vän Jonathan med lite prat och annat. Kom hem för en stund sedan och har precis lagt mig i sängen och här ska jag stanna ett bra tag. Imorgon ska hästarna hämtas hem vid lunchtid och det är dags att skritta hem dom igen. Ska ändå bli lite skönt att allt startar igen! Grekland är nära och även en resa till Liseberg väntas med världens härligaste tjejer. Gud vad jag är lycklig. Älskar det här. Love Love Love


Party


Party-Gurr däck 1


Party-Gurr däck 2


Uppppsss

557131_412606028784930_459492916_n_large

Något har blivit fel så att onsdag kommer före torsdag i inläggen men det fungerar inte att ändra. Hajdoooo


Today in pictures






Heads will roll

 



Två bilder från i Onsdags.

Ledsen för dålig uppdatering men har bosatt mig hemma hos Emma i två dagar där jag valt att inte sätta mig framför en dator. Men i onsdags åkte jag och några vänner ut till Mårn där det blev sol,bad och lite fotboll. Kom hem ganska sent och åkte iväg till Emma där saker väntades. Vi var en grupp tjejer hemma hos E där vi käka, dunka lite musik, spela kubb så glas sprack och så mycket mer! Världens bästa. Vi somnade sent in på natten med ett varsit leende på läpparna.

Torsdag


Lite bilder från igår, dock är sista bilden från i onsdags. Kubb är farligt ;)

Vi tog en skön sovmorgon till lunch någon gång, behövdes! Vi gjorde i ordning en rejäl frukost som bestod av bland annat äggmackor (världens bästa) Framåt eftermiddagen åkte vi och handlade lite mat samt godsaker! Hehe.. När vi kom hem blev det tacos och mys med mina fina tjejor. Där efter smälte vi maten i varsin stol i kvällssolen och bara njöt. Cozy. Framåt kvällen blev det film och snacks, då vi kollade på "Project X" För er som gillar festfilmer och vill bli lite sugna kan absolut kolla in den! Under natten hamna vi vid Ringstad? Oups.. 


Slipen


Bilder från ikväll samt idag.

Starta min dag med att ligga och dra mig i sängen i flera timmar tills jag insåg att jag inte kunde ligga här hela dagen. Mötte upp Stephanie för att sedan ge oss ut på en powerwalk i solen! Jätteskönt verkligen. Tog mig en skön dusch och gick sedan bort till Stephanie för att fixa till oss lite inför kvällen som har spenderats i Slipen. Haft en helt otroligt trevlig kväll och myst med fina vänner. Suttit vid vattnet till solnedgång, dunkat musik och skrattat som en jude. Mer sånna kvällar! Kom hem för en stund sedan och ska snart lägga mig, tidig uppgång väntar imorgon.. Även sol och bad står på schemat med ett härligt gäng. Sverige bjurrar på hela 27 grader imorgon, oooopa!!! Mot kvällen blir det party med fint folk. Denna vecka kommer bli helt fucking awesome


Bilder från dom senaste dagarna


Mys ute i solen.

Glass på Halvars med Emma & Wickan. 


Ut på äventyr.


Spicy Hot - mys med fina vänner. 


IFK med Olivia


Match-kaos

Lite bilder från dom här 2 dagarna. Idag käkade vi lite Spicy Hot på min uteplats och planerade lite saker och ting. Resten av dagarna som återstår av denna vecka kommer innehålla festande,äventyr,hämta hem hästarna och så mycket mer! Är så jävla lycklig just nu. Summer 2012 levereraaar

Födelsedagsfest


Min och W's frukost.
Då fortsätter vi där vi slutade senast. I lördags blev det födelsedagsfest för min och Wickans del, nämligen en vän som fyllde 18! Var jättekul att träffa lite vänner samt lära känna nytt folk. Dansade och sjöng till sent in på natten. Underbart. Innan vi begav oss hemåt köpte vi med oss käk hem och landade i soffan runt tre. Somnade till soluppgången och tog oss en rejäl sovmorgon. Käkade en stor frukost och kollade på "En gång i Phuket" Bra start på dagen! Mot eftermiddagen träffade jag mina fina flickor då vi köpte lite gott och sedan satte oss ute i solen och njöt! Skrattade och pratade i timmar. Älskar mina fina. Bäst. 

Ända regeln är att du ska ha så jävla kul



Rubriken säger det mesta om gårdagen, det var verkligen så jäkla kul. Efter lite trubbel med saker och ting satt vi sedan på våra moppar ut till Skärblacka där det vankades party. Under denna fredag har vi dansat loss på golvet till att stå och sjunga gamla klassiker på stolar, suttit ute i det sköna vädret med allt folk, träffat nya människor, haft så jävla kul, träffat gamla vänner man inte ser så ofta, nattdopp i grannens pool samt sjön, åka bil sent in på natten tills tidigt på morgonen med lite överflöd av folk i en personbil.., dunkat musik och svängt omkring på gatorna, hamnat i Ljungsbro och till sist men inte minst haft en riktigt riktigt rolig kväll! Vi sov kvar där med lite annat folk och vi åkte hem nu vid lunchtid då vi stanna på Mc i Klinga för att dra några cheese   Nu har jag precis tagit en dusch och fräshat upp mig ordentligt! Ikväll sover Wickan här och vi får se vad vi hittar på helt enkelt. 


Yesterday party


Färga hår


Lite sent inlägg men bättre sent än aldrig! Mot kvällens gång åkte jag till Wickan där även Sara var. Vi umgicks, färgade W hår och åkte hem  ganska sent. Resultatet på håret kan ni se på http://www.nattstad.se/wictoriablomberg imorgon! Träffade Linda nu på kvällskvisten då vi bestämde oss för att käka innan vi begav oss hem till henne för yttligare lite tjejmys. Kom hem för ett tag sedan och har nu bäddat ner mig i sängen för lite tevetittande. Morgondagen väntar en träff med vännerna och sedan får vi se vad som händer! Kan bli så att jag uppdaterar mig lite senare annars så hör vi imorgon. 


Me today


Miss my heart


Hjärtat mitt.

Hej på er! Starta dagen med en lång sovmorgon och en stadig frukost. Gick tillbaka till sängen och dega framför tv:n och har nu gjort yttligare ett framsteg, nämligen sätta mig framför datorn  Haha lite ironi bakom det hela. Får se vad denna torsdag har att komma med, inget bra väder i vilket fall.. Aldrig. Men mot kvällen kommer jag nog att träffa lite vänner eller något i den stilen! Ska även försöka få upp lite bilder på rummet och annat. 


The climb


Just nu.

Har varit ute på en liten promenad och rensat tankarna lite. Hade ju inte skadat med lite värme här i Sverige, fy jävel vad kallt. Ska straxt gå ner och fixa ihop något att äta och sedan sätta på en film! Morgondagen har jag ingen aning om hur den ser ut faktiskt, älskar att inte ha saker planerade utan bara ta dagarna som dom kommer. Allt blir så mycket bättre då! Fått lite frågor om hur mitt rum ser ut och om jag kan visa bilder och självklart kan jag det! Kan försöka få till det imorgon. Puss


Feel the good vibe


En bild från idag. 

Framåt kvällen rullade jag inåt mot staden för att möta upp lite fina vänner. Vi satte oss inne på Tacobar där vi käka, pratade och en hel del skratt. Rörde mig hemåt skapligt och har bara tagit det lugnt sedan dess och det är något jag kommer att fortsätta med. No energy left.. Sitter och pratar med lite vänner samt lyssnar på musik. Just nu vill jag bara att jag och Olvan ska sitta på planet till Grekland.. Sol,bad,drinkar och shopping. Framför allt en helt otroligt rolig resa väntar med mitt hjärta. Feel happy. 

 


Hot hot hot


Black


Såhär såg jag ut igår. Körde på jeans och stickat. Skön outfit


Lindö


Kvällsmål.

Gårdagen bjöd på mer eller mindre bra väder men mot kvällen åkte vi ut till Lindö. Dock lite sent så vi blev inte kvar så länge men ett par timmar i vilket fall. Kvällen avrundades med tjejsnack och moppeåk med Emma & Wickan längs Lindös långa gator. En kall hemfärd och jag bosatte mig sedan i Emmas säng och stannade sedan här över natten. Vi drack Obóy och käkade cookies sent in på natten. Mer än gott! Idag gick vi upp rätt skapligt, gick en promenad med Busta och när vädret bjuder på åska & blixtrar passade vi på att ta en sväng till Sharpman. Kvällens planer är lite osäkra beroende på väder och annat. Uppdaterar mig helt enkelt lite senare om det. 

Vasaparken






3 bilder från i måndags.

Ursäktar för dålig uppdatering men har inte varit hemma så mycket nu under dom senaste dagarna och har inte orkat slå mig ner vid en dator. Måndagen spenderades i Vasa med härligt folk och avslutade sedan natten med några menyer inna på Mc. Natten tillbringades hemma hos min fina Linda! Dom två första bilderna är från Vasa och den sista är min och Lindas frukost. Älska Älska Älska ♥


Breakfast


Startar morgonen med en stadig frukost och mina favoritfrallor.

Vaknade för cirka en timme sedan då jag tog mig en rask promenad bort till Ica för att köpa lite goda frallor. Har tagit mig en dusch och ska straxt börja fixa till mig. Lyssnar på musik i väntan på att en stor transport från Ikea ska komma hit med möbler till mitt rum! Mot kvällen sedan möter jag upp Linda och Wickan för lite umgänge och jag hoppas att solen håller sig kvar tills senare. Hoppas ni får en fin dag ni också! Hajdooo


LOL


Movie: LOL

Vid 20:45 befann vi oss inne i biosalongen för att spärra upp ögonen på Miley Cyrus nya film LOL. Blev direkt en av mina nya favoriter! Killen som var en av huvudrollerna såg ju inte helt fel heller.. Jädrar i havet. Även Miley är en av mina favoriter sen många år tillbaka, så fruktansvärt vacker! Efter filmen åkte jag och Linda hem till henne där vi avrundade kvällen med lite tjejsnack och annat. En riktigt bra kväll helt enkelt! Har inte riktigt haft tiden att sätta mig vid datorn men ska försöka få upp lite bilder från Ökne med tiden vilket nog är roligare och lättare för mig. Annars då.. Jo men livet rullar på och musiken sprudlar från mitt headset, taggar upp till Grekland och är allmänt glad. Ska nu gå och göra i ordning lite käk åt mig och sedan krypa ner i sängen. Kan hända att ett inlägg kan komma upp.. Jag gillar att vara spontan. 


Black

Detta blev resultatet från färgningen av mitt hår. Gått och blivit svarthårig. I like it


Förändringar

Tumblr_m6mxyrdpvo1rvaig2o1_500_large

Har för tillfället inga nya bilder förutom från Ökne så en bild från Weheartit får pryda detta inlägg. Emma och Linda kommer hit straxt då vi ska göra i ordning oss för en biokväll inne i stan samt förändringar av mitt hår kommer att ske inom en halvtimme. För övrigt har jag spenderat min dag i Linköping med mina föräldrar, införskaffat fina saker till mitt rum som anländer hit hem imorgon. Wie! Ska leta fram något att ha på mig innan mina mongon anländer hit. Happy



God morgon



Tog mig en rejäl sovmorgon idag vilket jag verkligen behövde, vaknade upp i regnväder då den där dra-åt-helvete-kuk-sverige känslan kom fram.. Lite bra väder skulle ju inte skada. Har ätit en god frukost och ska straxt börja fixa i ordning mig. En heldag med pappa slår det mesta! Mot kvällen blir det bio för min del, så som det ser ut än sålänge. Perfekt dag för bio om vädret fortsätter som det är just nu. Ska försöka få upp yttligare lite bilder ikväll. Hajdo

Pictures








BACK ON TRACK

Bytte blogg där ett tag medans blogg-appen inte fungerade, men nu fungerar allt som det ska igen och jag drar mig tillbaka hit. Hemma efter närmre två veckor i ett rent paradis.. Fina hästar, fina människor och världens bästa ställe. Ändå rätt skönt att vara hemma när inte kroppen riktigt fungerar som den ska, men givetvis vill jag inte något annat än tillbaka. Välkomnades av spöregn här hemma i Norrköping, äsch.. kan man förvänta sig något annat? Ökar på mina resor lite yttligare om ett tag då jag och min fina Olivia lyfter ner till Grekland i en vecka för sol,bad,uteställen och shopping, framför allt bara ta det riktigt soft. Vilket jag även ska göra resten av kvällen, ont i kroppen och humöret är riktigt sad.. Får ge det några timmar och hoppas att det släpper. Spenderat min kväll hos Saga, tjejsnack och mys framför TV satt riktigt fint en sådan lördag. Just nu befinner jag mig ute på våran uteplats med mamsen, dricker te och bara har det bra. Saknat min älskade familj! Imorgon blir det ärenden med familjen, även en förändring i håret kommer att ske om tiden finns, resten av dagen får vi se vart jag tar vägen. Bilder och annat kommer under kvällens gång. 

RSS 2.0