Nothing inside




I skrivande stund ligger jag nerbäddad i sängen med lite tevetittande. Nu under kvällen har jag tagit mig ett avkopplande bubbelbad samt käkat pizza och där innan tränat! För övrigt har jag bara tagit det lugnt hela dagen och mått lite som förtjänat så att säga.. Måndagen välkomnades nämligen med fest för våran del. Haha skönt sätt att starta veckan på! Imorgon blir det stallet i princip hela dagen samt ett läkarbesök står på schemat  

De senaste dagarnas bravader


Läggdags


Två bilder från igår!
Godkväll. Kom hem för en stund sedan, kvällen har spenderats till mestadels hos Linda och lite senare kom även Emma och Felicia. Ligger nu i sängen och ser på tv, mår skitdåligt och huvudet bara värker.. Det suger. Ska något lättare att äta och sedan bädda ner mig i sängen! Imorgon är det måndag vilket jag i vanliga fall skulle tjuta över men som jag nu verkligen njuuuter av att vi har lite ledighet! Morgondagens planer är lite oklara än sålänge, men kommer nog att träffa lite vänner i vilket fall. 

Dressyrträning


Gick upp klockan 10 trots att huvudvärken streta emot.. Åkte upp till stallet och pyssla om min fina kille innan det var dags för dressyrträning för Carro. Gick hur bra som helst! Bäst bäst bäst. Under eftermiddagen åkte jag in till stan för att sedan möta upp Linda för en shoppingrunda samt lite fika! Fick med mig ett kap hem som jag nog lägger upp en bild på lite senare. Sitter nu i Lindas säng och bara myser med lite musik, perfekt! 

Gårdagens bravader


Lite dålig uppdatering från min sida, jo tack jag vet. Får skylla på att jag inte haft ork till det helt enkelt. Gårdagen spenderades hos Becca där det vankades lite festligheter för våran del! Hade en helt okej kväll trots att humöret var nere på botten.. Men men. Kan nog dra slutsatsen om att hemvägen tog hem priset för den trångaste hemresan hittills.. 11 pers i EN taxi! Nattkäk på mc och ännu en taxiresa hem då jag och Saga slocknade nästan direkt. Kommer lägga upp lite bilder lite senare ikväll 4.gif 


Kvällsmys


God kväll followers! Ligger nerbäddad i sängen med mjukiskläder och äter lite kvällsmat. Min eftermiddag har spenderats i stallet som sagt och kom hem runt 8. Red en mysig kvällstur på fina Casper och med Evelina som sällskap! Sedan jag kom hem har jag bara ätit god mat och tagit mig en varm dusch. Imorgon är det fredag och lov  Har lite planer för helgen, men fredagen är faktiskt helt oplanerad! Nu säger jag tack och hej för mig. God natt

Outfit torsdag


New in


Två nya prylar som mamma köpt hem till mig. Perfekt!

 


Everyday


En bild på mig och gosifisen från idag.
Hello! Rätt dålig uppdatering från min sida men det har kommit annat i vägen och jag måste ta det i första hand. Slutade för en timme sedan ungefär och ska straxt röra mig mot stallet för att vara stallvärd åt Moa! Ingen jobbig dag i skolan alls, bara jobbat med vårt tema och imorgon är det fredag och även lovet börjar!!!  Ikväll får jag se lite vad som händer, träna står på schemat och mer än så vet jag inte. Men ska röra mig upp mot stallet nu! 

Best thing i never had


Efter en lång fika inne i stan med mitt fina hjärtegull tog jag spårvagnen hem runt 8. Ätit spicy hot med la familia och nu senare på kvällen har jag tränat samt duschat. Ska nu bädda ner mig i sängen och sova! Börjar halv 9 och ingen vidare lång dag väntas. Eftermiddagen spenderas mina favoriter och en dressyrlektion väntas! Även halva veckan har snart gått och imorgon är det bara två dagar kvar till LOV, fucking love it

Sunny day


Har varit uppe och pussat på min fina pojke, gått på promenad i höstsolen och bara njutit. Riktigt skönt när solen ligger på! Ligger nu i sängen och vilar lite, dock får jag inte ligga kvar så länge till.. Ska straxt börja göra i ordning mig och ta mig in till stan. Har nämligen bokat in en fika med Linda nu såhär på kvällskvisten vilket passar helt perfekt! Ska ju ändå träna bort det ikväll  Hehe. Hoppas ni fått en fin dag darlings!

In school


Sitter i skolan och har lite eget arbete, vi slutar om cirka 10 minuter och efter det har vi specialidrott. Alltså åker jag upp till favoritdjuren och spenderar min eftermiddag där! Ikväll står träning på schemat. Work out!

TRAINING


I skrivande stund sitter jag och skriver ihop ett träningsschema till mig själv med lite motivationer till diverse övningar. Och till det dricker jag smoothies som straxt släpps i butik! Startar med min träning imorgon eftersom att vi inte har något plugg samt skolarbeten på hela denna vecka så är det perfekt, lovet drar även igång nästa vecka så ska försöka hinna träna så mycket som jag kan och där efter har jag två veckors praktik då jag yttligare får tillfälle för att hinna träna massvis! Nu blir det tv-mys med scones, te och världens bästa mamma ♥

Monday


Ber verkligen om ursäkt för denna kassa uppdatering men har världens bloggtorka. Så istället för att sitta och skriva än massa tråkiga inlägg så kan man lika gärna hoppa över bloggen ett tag vilket jag nu har gjort. Men ska försöka ta tag i det imorgon! Är nämligen väldigt väldigt trött efter inatt då jag somna så jäkla sent och gick upp tidigt imorse.. Segaste måndagen hittills faktiskt. Usch fy och blä. Vi har även temaveckan i skolan vilket innebär att vi jobbar med en och samma grej hela veckan och inte har några vanliga lektioner vilket är skönt på ett sätt! Dock sög ju detta tema balle. Har även åkt på världens fetaste blåsa i käften så kan varken äta eller skratta ordentligt. Ja detta inlägg har sina humörsvängningar men jag är så förbannat hungrig.. Men det går verkligen inte att äta. 

Lördag


Såhär såg jag ut igår!
Min eftermiddag spenderades i stallet då vi planera lite saker och ting. Vid 4 åkte jag hem till Wickan där vi fixade oss i ordning inför kvällen! Tog bussen in till stan där vi käka innan vi rörde oss mot Sara där kvällen samt natten spenderades. Kom hem runt halv 4 vilket resulterade att man vaknar nu... Fårse vad jag gör med denna dag helt enkelt!


Paranormaly activity 4


Har behövt vara lite ifrån bloggen och annat ett tag. Igår tillbringade jag min kväll med fina människor på bio och vi såg premiären av Paranormaly activity 4 som var hur grym som helst! Ska nu röra mig mot stallet för lite planeringsmöten och ikväll blir det förhoppningsvis lite roligheter. Är bjuden på lite krök så ska nog röra mig dit ikväll!

Heart



♥ My lovely girls

Kill me


God kväll! Har precis duschat och ätit lite kvällsmat. Ska nu tända lite ljus runt om i rummet och sedan ta hand om mig själv lite. Smörja in mig, måla naglarna, ansiktsmask och avsluta med ett skönt fotbad. Där efter blir det Efterlyst och plugg med mamsen.. KILL ME. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar upp imorgon då jag ska tillbaks till skolan. Mitt slöjdarbete ska vara klart samt ett engelska-prov ska utföras även börja plugga gärnet till fredagens matteprov.. Love it!! No I hate it  Så imorgon kväll har jag åter igen ingen fritid och det blir inte mycket inlägg, inga roliga i vilket fall. Dock kommer lite ändringar att ske som ett god vän till mig ska hjälpa mig med! I helgen har jag inte jättemycket planerat, lite ärenden som ska utföras bara vilket är skönt då jag kan göra precis vad jag vill! Just det... Behöver en praktik plats och jag har ingen aning om vart jag vill vara, någon som kan ge mig ett förslag? Hör av er till mig, gärna på facebook! 

Matlagning på G


Befinner mig just nu i köket (kitchenhoe), ska laga lite lunch tänkte jag. Har varit i skolan och gjort ett prov som vi hade nu på förmiddagen som gick jättebra! Skönt att bocka av saker från att-göra-i-skolan-listan. Regnet öser ner utanför fönstret och jag är inte det minsta förvånad över att vi skulle få de vädret idag.. Börjar bli en vana att se ut som en dränkt katt varje gång man kommer hem från skolan. Idag blir åter igen en lugn dag och ikväll blir det engelska- och matteplugg </3

LYCKA


4-4. Legender. Världens bästa Sverige. Lycka. Helvete vad skönt. Somnar gott ♥


Just do it


By: me

Lovely autumn


Lovely food


Nerkrupen under en stor filt, barnprogram och lite mellanmål eller lunch kanske man ska kalla det, det är ju nämligen de enda jag fått i mig idag. Saga är här och hälsar på lite, alltid lite uppmuntrande när någon kommer och hälsar på! Om en stund ska jag ta tag i lite pluggande och försöka få i mig lite riktigt käk   Skönt att vara på bättringsväg i vilket fall. Dock tror jag att jag blir hemma en eller två dagar till!

Sjuk som attan


Hej på er! Är det bra med er? Med mig är det mindre bra. Igår åkte jag på världens spontanaste förkyldning.. Annars när man börjar bli sjuk brukar man ju oftast känna något innan. Igår kom allt på en gång och från ingenstans.. Satt där på clinicen med 39 graders feber, ett huvud som dunka lika hårt som om någon stod och sparka på det, lika tungt som om jag hade en 200 kg människa på mig, magvärk som om någon tog tag i hela magen och vred om hela skiten.. Mådde verkligen SKIT! Kastade i mig mediciner och somnade direkt. Sovit i 16 timmar och känner mig lite bättre faktiskt! Ligger nu i soffan och ska straxt fixa något lätt att äta och sedan sätta på en film. Ikväll ska jag plugga så mycket jag orkar och hoppas på att jag blir bättre. Har inte tid att vara sjuk. Jävla skiiit

Time to sleep


Tänkte slänga upp ett sista inlägg från min sida nu. Måndagen startar med idrott vilket jag inte ser fram emot alls då mitt knä värker som ett as.. Hela min vecka är fullbokad och morgondagens planer är stallet och plugg. Det är nämligen en clinic som hålls imorgon på kvällen, så ska titta på den tillsammans med mina tjejer  Kommer nog inte bli någon vidare kul eller mycket uppdatering denna vecka först helgen, har verkligen SÅÅÅ mycket att göra! Så.. Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Solsidan


Rör mig bort mot Sagis för ett avsnitt av Solsidan. Älska söndagar!! 

New in!


Din sko - 900 :-

Outfit today


I love sundays



God morgon! Tagit mig en rejäl sovmorgon vilket jag verkligen behövde, ätit en stadig frukost och ska straxt börja göra i ordning mig. Ska åka in till stan med min mamma för att se om vi hittar något  Resten av min söndag kommer att spenderas med mina arbeten som återstår! Dock väntas en god trerätters middag with la familia och solsidan med halvan ♥ Gårdagen spenderades med Linda och vi tog det bara allmänt lugnt. Käka inne i stan och såg sedan lite film hemma hos henne. Tog bussen hem vid 1 och kom hem rätt sent inatt! 

Lovely friday





Efter en rätt jobbig skolvecka var äntligen helgen här. Min fredag spenderades hemma hos Linda med världens bästa tjejer och det blev en riktigt rolig kväll! Vi åt tacos, dansa, sjöng och avslutade med lite äventyr! Får hoppas att det blir en favorit i repris på det här   Denna lördag har än sålänge spenderats med mamma då vi varit på lite skojakt men icke hittat något.. Dessa tråkiga affärer... Så får helt enkelt nätshoppa lite skor istället! Lite senare ikväll sticker jag och Linda till stan för lite käk och mys, är seg som fan och ikväll blir det en lugn kväll. 

TRÖTT TRÖTT TRÖTT


Är så sjukligt jävla trött så jag tror att jag avlider snart. Gick upp och bytte om snabbt som attan så jag kunde springa tillbaks hit och krypa ner igen. Åh.. Jag vill stanna här hela dagen  Om ca en halvtimme ska jag bege mig ut i kylan och upp till hästarna! 

God natt


En bild jag tog tidigare idag!
Ska straxt gå ner och packa allting inför imorgon som ska med. Börjar 08.15 uppe på hästryggen och enligt mig är det ett perfekt sätt att starta morgonen på! Slutar någon gång under eftermiddagen och efter skolan har jag lite ärenden som ska bockas av. Sagis kommer även hit då vi gör i ordning oss inför fredagskvällen! Det vankas tjejkväll men fina vänner. Bra start att inviga helgen på, mer om det imorgon! 


It's my life, this is now or never.


Overthinking leads to negative thoughts.

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna är


Hello! En lång dag i skolan men världens sämsta humör är ingen bra kombo. Unnade mig en lugn runda på stan med vänner och nu på kvällen har jag haft bandyträning för världens bästa barn!! Ätit vofflor med min fina mamma och nu bäddat ner mig i sängen där jag ska stanna alldeles för länge. 

TORSDAG


I skrivande stund sitter jag i skolan och har en timmes rast. Har precis gjort ett NO-prov som gick helt OK! Idag går vi ända till klockan 4 och efter skolan träffar jag Emma en stund. Later

Världens bästa mamma


Hihihihi. Love love love ♥♥

Red


Satt på mig myskläder efter en lång varm dusch. Love it

The world's greatest


I will always love you more than anything ♥


Plugg plugg och åter igen plugg


Sådär.. Nu har jag äntligen lite tid med att bara ta det lite lugnt. Har pluggat hela kvällen samt ätit thai-mat med min kära broder! Har krupit ner i sängen och väntar in att Svenska Hollywoodfruar ska sätta igång, ska läsa på mina uppgifter en sista gång för idag och sedan ta tag i det imorgon igen. Har så sjukligt mycket i skolan just nu.. Men det är bara att bita ihop! Imorgon har REDAN halva veckan gått och veckans ridlekton äger rum, hoppning på schemat och där efter möte med mina flickor! Tidigare idag red jag en sväng på Silver som gick jättebra. Fina fina häst. 

Happy


Måndag kväll


Har haft en riktigt bra start på veckan och denna måndag avrundades precis med en promenad med Sagis. Min dag har för övrigt spenderats med Olvis och Saga kom en stund tidigare också! Mer av fotona kommer upp imorgon   Ska straxt bädda ner mig i sängen och där efter sova. Tisdag imorgon och eftermiddagen spenderas i stallet! Godnatt 

Some pictures from today


Här ser ni några av bilderna vi tog idag. Kommer fler med tiden och senare ikväll!

Take some photo


Har varit nere i skogen och fotat lite med mina tjejer. Bildresultat kommer straxt!

Våga lyckas


Good night


Nu bäddar jag ner mig i sängen. Måndagen startar med idrott! Ser fram i mot denna vecka väldigt mycket. Lycklig

Cosy outfit


Strosar omkring i denna mysiga outfit här hemma. Ätit god trerätters middag med la familia samt sett första avsnittet av Solsidan som levererar lika bra som alltid! Har även hunnit med en roadtrip med pappa och storebror, herregud vad jag älskar er. Haha..! Ska straxt gå ner och göra i ordning lite te och bara luta mig tillbaka med musik i öronen. Fasiken vad jag älskar det här! 

My new socks!


I fall too fast, crash too hard, forgive too easy and care too much.


Dove



Dessa två produkter fick jag av min kära mamma idag. Den vänstra rekomenderar jag verkligen att smörja in er med efter dusch eller bad då ni får en len och fin hy. Och den högra är bra för det lite kallare årstiderna då hyn har extra lätt för att bli väldigt torr! 

Saturday night


Det blev festligheter för våran del igår också och det blev verkligen en lyckad kväll! Kom hem sent och somnade gott med Linda bredvid mig. Gosisen min. Fick några timmars sömn innan det var dags att gå upp igen.. Usch. Har tillbringat min förmiddag med stalltjejerna och varit iväg på lite grejer! Ligger nu i min säng och ska straxt gå ner och käka lite. Ikväll blir det efterlängtade solsidan!!!! Mitt liv har precis startat 


Friday night!


Haft en riktigt bra början på min helg och spenderat min fredag med underbara vänner ute på landet! Vi skrattade ,dansade, körde lekar och sjöng i mängder. Vi sov även kvar där över natten och jag kom hem för någon timme sedan. Och ja.. Idag mår man som man mår men mamma räddade det rätt bra fakitskt, lunch på Max slår det mesta! Ligger nu i sängen och kollar på gårdagens avsnitt av X-factor som jag tyvärr missade. Lite senare kommer Stephanie hit, då det blir fix och annat inför kvällens bravader. Here we go! 


Fika med snippisarna


Mötte upp fina vänner i stan för att ta oss en kvällsfika med mycket skratt och tjejsnack, precis så som en perfekt fika ska vara! Promenerade längs gatorna med Olivia och där efter fick jag skjuts hem. Världens bästa vänner. Väl hemma fick jag lite dåligt samvete över kladdkakan jag tryckt i mig.. på med löparskorna för en 40 minuters jogg! Även mamma hjälpte mig med lite styrkeövningar på slutet vilket kändes riktigt skönt. Sjukt nöjd!   Även bra uppvärmning inför morgondagens friidrotts dag som hålls under hela dagen, från morgon till eftermiddag.. Snacka om död efteråt! Så bäst att jag lägger mig nu så att jag orkar upp! 
(även Linda var med på go-fikan!)


Drömmer mig bort, till de ställen som är bättre än dom vi lever i nu


New in


Hann även med lite ärenden och här är en av sakerna som toppa inköpslistan. För en gång skull köper jag något vettigt   Äsch.. Köper alltid nödvändiga saker! Hihi...

You can't hurry love


Fick en smart idé att ta med kameran in till stan och samtidigt ta outfitbilder när jag ändå var där liksom. Vad tror ni händer? Jo självklart är vi inne i denna årstid då mörkret hinner före bussen.. Suck. Bättre bilder till helgen! Jävla skit höst

School

Tumblr_mafp8u4txk1rpdruvo1_500_large
Gud vilket väder. Hate this.. Nu - Skola
Mmh dör

Världens bästa storebror


Kvällsmys






Ridlektionen på C gick helt ok, bara jag som försämrar mig själv just nu. Smärta och att ha tappat humöret totally är ingen bra kombo. Tog i vilket fall bussen hem med Felicia, in med musiken och bara låta tankarna flöda runt. Väl hemma vankades det middag med bror min innan vi skjutsade in honom till stan, medans jag sitter och småpluggar och har en lång skoldag framför mig unnar han sig goda drinkar ute på krogen och har ledighet framför sig. Livet är fan orättvist...  Sitter nu bänkad framför Efterlyst med chips och dipp samt världens bästa mamma! När det är klart hoppar jag in i en varm dusch och där efter lägger mig.   

Ledighet


Ligger nerbäddad i sängen med Saga bredvid mig. Vi har tagit oss en rejäl sovmorgon och precis ätit lite frukost!   Ska straxt ta bussen till stallet för en ridlektion. Lycka


Pizza


God kväll! Saga och jag befinner oss just nu hemma hos mig mätta och belåtna efter lite pizzakäk. Vi har nu bänkat oss framför X-factor som för övrigt blivit en vana! Imorgon äger ledigheten rum och jag bara längtar efter en skön sovmorgon. Hihi så gudomligt skönt! Min blogg har rent ut sagt sugit balle dom här två senaste dagarna men min mag och huvudvärk har tagit över hela mig så har inte orkat riktigt. Ska passa på att ta lite bilder imorgon innan jag sticker till stallet!

Follow me


Sweet dreams


Ännu en måndag är över och jag har bara 3 dagar kvar i skolan för denna vecka. Det mås! Landa här hemma för inte alls länge sedan. Tjejsnack, Oboý och färgning av mitt hår, ja så kan man sammanfatta denna kväll. Just nu är jag lite röd/brun i huvudet och det ser bra ut faktiskt! Imorgon blir det en kort dag i skolan, åker upp till odjuren där efter och kvällen avslutas med plugg. Hörde jag studiedag på onsdag? Boo yaaah!!!!



Måndag


Trött flicka efter ett idrottspass som fick starta min morgon som för övrigt inte starta något vidare bra. Sömnlös natt gång på gång på gång... Vilket resulterade att jag försov mig, dock hann jag precis i tid! Avslutade min eftermiddag med att titta på när tjejerna på skolan spelade skol-DM med min klass. Väl hemma lagade jag mig faktikst mat. Oj oj framsteg! *klappar händerna* Ska straxt åka bort till affären med mamma för att köpa lite hårfärg och där efter sticker jag hem till Saga där jag kommer spendera största delen av kvällen   Är allmänt seg, trött och småirriterad så har inte hunnit uppdatera mig med bilder och annat! Så idag kör vi på tråk blogg. Hejdåååååå


RSS 2.0